Biomutant i vývojáři už kompletně patří THQ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Biomutant i vývojáři už kompletně patří THQ

Biomutant i vývojáři už kompletně patří THQ

David Plecháček

David Plecháček

20. 11. 2017 13:56
Reklama

THQ Nordic zvolilo zajímavou strategii. Na Gamescomu vydavatel odprezentoval mezi hrami, které vydává, i novinku v podobě zajímavě vypadajícího Biomutanta. Jelikož byl o akční hru velký zájem, THQ se rozhodlo do značky investovat ještě víc. Dosud totiž ani studio Experiment 101, ani značka samotná vydavatelství nepatřily.

Pod generickým názvem a nic neříkající původní otázkou se nachází až překvapivě komplexní počin, který se vyplatí sledovat. Biomutant se pyšní hlubokou možností kustomizace, RPG systémem nebo zajímavým fantaskním světem. Toho si pochopitelně všimli i kritici a přítomná veřejnost, a tak byl zvířecí hrdina jedním z nejsledovanějších projektů celé kolínské výstavy.

Se zájmem společnosti samozřejmě vzrostl i zájem vydavatele THQ Nordic. Finanční poměry před akvizicí studia a značky jsme neznali, nicméně teď už víme, že Biomutant patří právě THQ. A to samé se dá říct o švédském studiu Experiment 101 složeném z odpadlíků stockholmských Avalanche Studios. I to nově kompletně patří vydavateli.

THQ Nordic tak nadále přiživuje statut jedné z nejrychleji rostoucí videoherní vydavatelské společnosti – minimálně co do velikosti portfolia a počtu zavedených známých značek. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama