Apparition je tajemný duchařský horor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Apparition je tajemný duchařský horor

Apparition je tajemný duchařský horor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 11. 2017 15:59
Reklama

Těch opravdu kvalitních hororových her zřejmě není nikdy dost a dalším pozoruhodným přírůstkem do žánru hororů viděných z perspektivy první osoby by mohl být titul Apparition, který v PC verzi dorazí na Steam do konce druhé poloviny příštího roku.

Portfolio jednočlenného nezávislého týmu MrCiastku vypovídá o zajímavých ambicích i četných zkušenostech, nicméně po řadě projektů spíše menších míří autor přeci jen poněkud výše a představuje projekt již od pohledu ambicióznější a rozsáhlejší.

Apparition je tedy duchařským projektem, který má ve hráčích probudit strach za pomocí tíživé atmosféry i díky částečně reálné předloze. Hra se totiž odehrává v severní Karolíně v lese jménem Devil’s Tramping Ground, který je v místním folklóru znám jako místo četných setkání s nadpřirozenem. Tedy údajně.

Hra však v tomto ohledu jde samozřejmě o něco dále a přibarvuje temnou vizi toho, co se v této lokalitě může odehrávat i to, co se tam může nalézat. Apparition kombinuje prvky survival adventur s hororovým titulem, v němž lze komunikovat s mrtvými za pomocí desky Ouija a kde lze paranormální aktivity rovněž filmovat.

A právě získávání důkazů je tím hlavním cílem hry, v níž se hráči v příštím roce vtělí do kůže paranormálního vyšetřovatele. Ten bude s každým dalším objeveným důkazem získávat potřebné body k tomu, aby se dokázal vyrovnat ostatním. Ona možnost porovnání přitom bude v Apparition mít podobu globálních on-line žebříčků. Teď už si ale nenechte ujít přiložený trailer, který odhaluje vůbec první záběry ze hry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama