Worms W.M.D dorazí na Switch za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Worms W.M.D dorazí na Switch za týden

Worms W.M.D dorazí na Switch za týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 11. 2017 11:31
Reklama

Poslední významný díl série Worms již v průběhu příštího týdne dorazí na Nintendo Switch. Oznámení přichází skrze oficiální Twitter účet této série a z toho se dozvídáme, že do distribuce hra dorazí již 23. listopadu.

Dosud je titul Worms W.M.D dostupný na počítačích i na PS4 a Xbox One a na Switch hra dorazí jak jinak než v té nejlepší kondici se vším z jiných platforem známým obsahem. Nebudou tedy chybět vozidla, možnost navštěvovat interiéry budov i dosud známý výčet zbraní.

Navrch bude pochopitelně také přítomný lokální i on-line multiplayer a majitelé Nintenda Switch se jako první dočkají navíc také některých nových typů pevností a dalších drobností, kterými bude tato verze hry unikátní. S časovou prodlevou se však všechny novinky Switch verze hry objeví i na platformách ostatních.

Worms W.M.D bude každopádně na Nintendu Switch a v rámci digitální distribuce stát 30 dolarů (tedy necelých 700 korun) a vedle toho Team 17 zvažuje i vydání fyzických kopií hry. To je však prozatím přinejlepším nejisté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama