Sci-fi horor Debris vás zve na dno oceánu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sci-fi horor Debris vás zve na dno oceánu

Sci-fi horor Debris vás zve na dno oceánu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 11. 2017 15:16 7
Reklama

Nezávislý tým Moonray Studios vydal na Steamu zajímavou hororovou akci jménem Debris, jež uvrhne hráče do zcela neznámého prostředí v podobě mořské hlubiny jednoho fantaskního a částečně zamrzlého oceánu.

V tomto ryze singleplayerovém dobrodružství se hráči převtělí do role jednoho z členů týmu expedice, která uvízne na neznámém a popravdě také velmi nebezpečném místě. Hrozba číhá za každým rohem i skaliskem, a to ve formě zcela neznámých živočichů, jejichž úmysly si snad ani raději nechceme do detailu domýšlet.

Záminkou pro vyslání této expedice přitom v první řadě byl pád meteoritu, který s sebou zřejmě přinesl dosud netušený zdroj energie. Jenže jak už to v takovýchto podobných případech bývá, potenciál velkého bohatství s sebou přináší i dosud netušená rizika.

Do hry můžete naskočit (anebo se do ní potopit) již nyní a za rozumnou cenu tvůrci na Steamu nabízejí poutavé dobrodružství pro jednoho hráče (kooperace je prý v plánu v některé z pozdějších aktualizací), jež se rozprostírá na ploše srovnatelné s Manhattanem a které údajně nabízí spoustu variabilní hodin zábavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama