Vyhrajte herní koutek v hodnotě 250000 Kč
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyhrajte herní koutek v hodnotě 250000 Kč

Vyhrajte herní koutek v hodnotě 250000 Kč

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 11. 2017 14:07
Reklama

Dopřejte vašemu hernímu doupěti pořádný upgrade. V letošní Vánoční soutěži na eshopu Xzone.cz se hraje o parádní herní koutek, který splní všechny hráčské touhy.

Největší radost rozhodně udělá monstrózní Sony 4K televize s úhlopříčkou 189 cm. O ozvučení se postará domácí kino Sony a perfektně vybavený zesilovač. Při hraní na PS4 Pro si budete hovět v oficiálním PlayStation křesle nebo v epesním Playseatu ve tvaru kokpitu formule 1. A tím ceny stále nekončí...

Co pro výhru musíte udělat? Stačí si koupit jednu hru ze seznamu, kde najdete spoustu letošních novinek, jako Wolfenstein II: The New Colossus, Middle-Earth: Shadow of War, The Evil Within 2, Project CARS 2, L.A. Noire a řadu dalších. Platí zde také přímá úměrnost - čím více her koupíte, tím větší šanci na výhru máte.

Ke každému nákupu ještě navíc získáte dárek. Krásný herní adventní kalendář, který nikde jinde neseženete. A kdo by nechtěl podřimujícího Panzerhouda u krbu! Omrkněte, co všechno najdete v herním koutku a zapojte se do soutěže!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama