Známe nominované na ceny The Game Awards
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe nominované na ceny The Game Awards

Známe nominované na ceny The Game Awards

David Plecháček

David Plecháček

15. 11. 2017 10:50 36
Reklama

Za necelý měsíc, 7. prosince, se bude konat tradiční předávání cen The Game Awards. Čtvrtým ročníkem z Microsoft Theater v Los Angeles nás opět provede Geoff Keighley, a na akci se kromě rozdávání samotných sošek opět dočkáme i několika ukázek a představení očekávaných titulů. Než ale celá show vypukne, je potřeba představit si nominované.

O nejvíce nominací se dělí Destiny 2 od Bungie, Horizon: Zero Dawn od Guerrilla Games, a The Legend of Zelda: Breath of the Wild spolu se Super Mario Odyssey, obojí od Nintenda. Všechny tituly obdržely shodně šest nominací. Vyjma Destiny 2 všechny zabojují o nejcennější titul za hru roku. Svůj souboj na tomto kolbišti svede i PlayerUnknown's Battlegrounds od studia Bluehole a Persona 5 od Atlusu.

Cenu za nejlepší příběh si odnese Hellblade: Senua's Sacrifice, Horizon Zero Dawn, Nier: Automata, What Remains of Edith Finch nebo Wolfenstein II: The New Colossus, mezi nejlépe režírované hry se řadí Horizon Zero Dawn, Resident Evil 7: Biohazard, Super Mario Odyssey, Zelda a Wolfenstein a výtvarným zpracováním nejvíce zaujal Cuphead, Destiny 2, Horizon, Persona 5 a opět Zelda.

Dále se budou vyhlašovat ceny za nejlepší hudbu, audio design, herecký výkon, za hru s největším dopadem na hráče, nejlepší přetrvávající hru, své ceny mají i nezávislé, mobilní a handheldové tituly, stejně tak tituly podporující virtuální realitu, a také dojde na vyhlašování nejlepších projektů jednotlivých žánrů. Geoff Keighley opět vyhlásí i nejočekávanější hru příštího roku, nejoblíbenějšího hráče, nejlepšího hráče a tým esportu, nebo třeba cenu v kategorii „Chinnese Fan Game Award“.

Na všechny kategorie a nominované hry se můžete podívat přímo na stránkách The Game Awards pod tímto odkazem. Zároveň se můžete zapojit i vy a dát hlas svému oblíbenému projektu. Vyhlášení proběhne 7. prosince, našeho času poté o den později v brzkých nočních/ranních hodinách.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama