Známe data vydání DLC pro Wolfenstein II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe data vydání DLC pro Wolfenstein II

Známe data vydání DLC pro Wolfenstein II

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 11. 2017 09:14 3
Reklama

Svět Wolfensteina II bude pořádně živý i měsíce po původním vydání hry (anebo mrtvý, záleží na úhlu pohledu), neboť Bethesda nově oznamuje plány týkající se vydávání dodatečných přídavků do hry.

Ty dorazí celkem tři, a kromě případu toho posledního se aktuálně dozvídáme konkrétní plány týkající se dat vydání. První kapitola ponese jméno The Adventures of Gunslinger Joe a vyjde již 14. prosince, následovat ji 30. ledna bude další vyprávění jménem The Diaries of Agent Silent Death a poslední přídavek, The Deeds of Captain Wilkins, pak dorazí zhruba v březnu v příštím roce.

Všechny tyto přídavky slibují být nedílnou součástí season passu hry, jež je k mání na Xbox One, PC i na PlayStationu 4, na Switchi je zatím situace nejistá. Zmíněné platformy se však dočkají dodatečného rozšíření příběhu, který tímto bude možné vidět z odlišné perspektivy hned několika dalších postav. Těm se rovněž nacistická okupace donedávna ještě svobodné Ameriky příliš nepozdává a díky tomu zavítají například do Kalifornie či na Aljašku.

Známe data vydání DLC pro Wolfenstein II
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama