Mario se možná dočká animovaného filmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mario se možná dočká animovaného filmu

Mario se možná dočká animovaného filmu

Pavel Makal

Pavel Makal

14. 11. 2017 17:13 3
Reklama

Mariovi sice už táhne na čtyřicítku, sil má však pořád na rozdávání. Jen v posledních několika měsících se na nové konzoli Nintendo Switch objevil hned ve dvou skvělých hrách. To mu ale zjevně nestačí a rád by se stal hvězdou stříbrného plátna. Dost možná se mu to brzy splní.

S touto zprávou přišel deník The Wall Street Journal. Podle něj je Nintendo blízko podepsání smouvy se společnostmi Illumination Entertainment a Universal Pictures, na jejímž základě by následně měl vzniknout animovaný snímek s populárním instalatérem v hlavní roli. Společnost Illumination Entertainment má na svědomí filmovou trilogii Já, padouch, která světu představila oblíbené Mimoně.

Nebyla by to první Mariova návštěva na filmovém plátně. Už v roce 1993 se herní série dočkala v pravdě strašné adaptace jménem Super Mario Bros. Ta dodnes patří mezi guilty pleasure všech fanoušků nepovedených filmů, a to i přes velmi slušné obsazení. Hlavní roli si střihl Bob Hoskins, v těch dalších se objevili například John Leguizamo, Dennis Hopper nebo Lance Henriksen. Vtipnou perličkou je, že Mario je v kánonu filmu jméno i přijímení, hlavní postava se tedy jmenuje Mario Mario, zatímco jeho bratr je Luigi Mario.

The Wall Street Journal už v minulosti informal o chystaném seriálu na motivy série Legend of Zelda, který měl vzniknout pod křídly společnosti Netflix. K jeho uskutečnění ale nikdy nedošlo, necháme se tedy překvapit, zda tomu bude v případě Maria jinak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama