Česká strategie Project Hospital se odhaluje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Česká strategie Project Hospital se odhaluje

Česká strategie Project Hospital se odhaluje

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 11. 2017 11:12 8
Reklama

Nově představená nezávislá strategie jménem Project Hospital vám může připomínat tak trochu Prison Architect, mnohem více by vám však měla připomínat jedinečný strategický titul týmu Bullfrog jménem Theme Hospital.

Tento atraktivně vyhlížející strategický titul by přitom mohl potěšit zejména našince – jde o společnou prvotinu lidí složených ze zkušených veteránů z řad české herní scény. Ti pocházejí z týmů se zkušenostmi z her typu Mafia II, Mafia III, Quantum Break, Top Spin 4 a Euro Truck Simulator.

Přiložená ukázka každopádně láká na hratelnost povědomou všem těm, kteří se hraní věnovali ve druhé polovině devadesátých let. Kromě budování velkých i malých zdravotnických zařízení se tak hráči mohou těšit například i na nutnost diagnostikování těch nejkomplikovanějších chorob. Hráči se tedy stanou architekty i lékaři a ten správný manažer zkrátka opět jednou bude muset umět porozumět všemu naráz.

Finální produkt by měl dorazit v příštím roce na Steam a přinese s sebou až stovky reálných chorob i velkou porci nostalgické zábavy. Dodatečné informace můžete následně ještě nalézt na webu hry a ujít si nenechte onu přiloženou ukázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama