Boj proti podvodníkům v PUBG pokračuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Boj proti podvodníkům v PUBG pokračuje

Boj proti podvodníkům v PUBG pokračuje

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 11. 2017 13:25 2
Reklama

Zápolení s podvodníky ve hrách je zřejmě zdánlivě nekončící proces, a to samé pochopitelně platí i u mohutně úspěšné on-line akce PUBG. V souvislosti s tou se totiž nově dozvídáme o tom, že zákazu přístupu do hry se čerstvě dočkalo hned dalších 100 tisíc hráčů.

To je přitom cifra, která by mohla v souvislosti kupříkladu s prodeji hry potěšit nejednoho drobného tvůrce nezávislých her, zde se však jedná o prostou kapku moři a celkovou sedminu z již doposud takzvaně zabanovaných hráčů.

Údaje pochází z Twitter účtu zainteresované platformy BattlEye, která se o ochranu zážitků hráčů zabývá na profesionální úrovni a která se externě stará o celou řadu titulů. Jedná se tedy o zainteresovaný pohled společnosti, jež do dané problematiky skutečně vidí.

Celkově se již této hře každopádně podařilo dosáhnout mety 20 milionů prodaných kopií, celkový počet zakázaných hráčů (tedy zhruba 700 tisíc) už je ale i tak celkem významné procento z nich. Hráčská základna jako taková každopádně slibuje brzy opět narůst, a to díky plánovanému vydání hry na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama