Duchovní pokračování série Skate má demo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Duchovní pokračování série Skate má demo

Duchovní pokračování série Skate má demo

David Plecháček

David Plecháček

13. 11. 2017 15:56
Reklama

Chtěli byste nějakou skateboardovou hru? Jednu jsme vám před časem nabízeli, byť s vrtkavým osudem. O té ale tentokrát řeč nebude. Několik dní po titulu Decksplash se o slovo hlásí novinka s názvem Session, a ačkoliv má před sebou ještě delší cestu než barevná konkurence, i Session si můžete právě teď zahrát.

Za týden totiž začíná kampaň hry na Kickstarteru, ale ještě než se tak stane, tak vývojáři ze studia Crea-ture vytvořili hratelnou ukázku toho, na co vlastně žádají další finanční prostředky. Ona totiž kampaň měla začít původně už zítra, nicméně došlo k drobnému odkladu, ale demoverze je dostupná už v tuto chvíli, a to pouze na PC.

Jak už padlo v úvodu, Session je další skateboardovou hrou. Jedná se o duchovního nástupce série Skate. Vývojáři původně na nový projekt upozorňovali už před dvěma lety, teď se ale konečně můžete podívat na to, jak projekt na Unreal Enginu 4 vlastně vypadá a jak se hraje. Pokud jste fanoušky spíše Tonyho Hawka, zapomeňte na arkádu a připravte se na něco více reálnějšího.

Ačkoliv je demo zatím jen na PC, pokud bude kampaň úspěšná, Session by mohlo vyjít i na současné konzole. „Demo neznamená, že by hra vyšla jen a pouze na PC, chceme ji stejně na konzolích jako na počítačích. Ale vy nám můžete pomoct dostat jí tam,“ říká Narc-andré Houde.

Demo si můžete stáhnout pod tímto odkazem, na hru se ale také můžete podívat skrze následující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama