SEGA chystá nový díl série Valkyria
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka SEGA chystá nový díl série Valkyria

SEGA chystá nový díl série Valkyria

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 11. 2017 14:25 4
Reklama

Série Valkyria má ve světě zcela zřejmě dobré jméno a umí budit dostatek pozornosti, což má momentálně za následek spuštění nové webové stránky (v současnosti bohužel nedostupná), která láká právě na další projekt z univerza této válečné RPG hry.

Takzvaný New Valkyria Project nemá zkonkretizované jméno a neznámé ani žádné další detaily, když však zmíněný web ještě korektně fungoval, tak odkazoval mimo jiné na datum 20. listopadu. Tehdy se má hráčská obec údajně dočkat bližšího představení hry.

Tu opět nebude mít na starosti nikdo jiný než SEGA, která se o vývoj této série v současné době stará a která se zasadila mimo jiné i o to, že tato série si udělala dobré jméno i na západě. Tam by přitom pravděpodobně mohl zavítat i tento projekt nový, neboť z kódu stránky lze vyčíst i lokalizaci do angličtiny.

Nicméně další detaily zatím neznáme a musíme si tedy počkat, déle než týden bychom však čekat zřejmě nemuseli a během té doby můžeme jen doufat, že informace o vydání na západě nejsou mylné. Kupříkladu remasterovaná verze Valkyria Chronicles totiž nedopadla v recenzi vůbec špatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama