Oznámí Capcom další Devil May Cry na PSX?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámí Capcom další Devil May Cry na PSX?

Oznámí Capcom další Devil May Cry na PSX?

David Plecháček

David Plecháček

13. 11. 2017 13:50 8
Reklama

Náznaky nebo rádoby zaručené zprávy neopírající se o žádná fakta většinou nijak nezmiňujeme a nechávají nás chladnými, ale protentokrát uděláme výjimku. Na Redditu se objevila zpráva, dle níž by na letošní PlayStation Experience mělo dojít k odhalení Devil May Cry 5.

To nejdůležitější již bylo řečeno a nad rámec této informace toho od zdroje příliš nevíme. Kromě jiného tvrdí, že se v očekávaném pokračování vtělíme do třech hratelných postav, kromě Danteho ještě do Vergila a Nera. Capcom údajně pracuje na prvním traileru, který by měl tato tvrzení potvrdit. Informace se ale neopírají o žádné hmatatelné nebo vizuální podklady a jejich pravdivost stojí a padá jen na věrohodnosti člověka, který s tímto tvrzením přišel.

Jenže zatímco jindy bychom podobná plácnutí do vody přešli s lehkým úšklebkem, tentokrát máme důvody alespoň věřit, že za těmito zprávami může být pravdy trochu. Ten samý člověk totiž s přesností přišel s informací o nových hrdinech do druhého Injustice, o nichž jsme na Hrej.cz dnes psali.

Navíc to není poprvé, co o Devil May Cry 5 slyšíme. V životopise Nilse Hognestada se totiž objevila informace, že dabuje jednoho z hlavních protagonistů v DMC5. Navíc Danteho daboval v rebootu Tim Phillipps, čímž by Hognestad zapadal do konceptu vícera hlavních hrdinů.

Na Redditu se ve stejném příspěvku objevili i jiné hry, od Capcomu navíc informace o třetí sezóně arkádové edice Street Fighteru V, o druhé sezóně Marvel vs Capcom Infinite nebo o remaku Resident Evil 2.

Podle zdroje by se na PSX měl objevit i Soul Calibur VI od Bandai Namco. Ten by vyšel na PS4, PC a Nintendu Switch, verze pro Xbox One zmíněná nebyla. Pokud se Soul Calibur neobjeví na PlayStation Experience, Namco by jej mělo odhalit do konce roku a vydat na 21. narozeniny série. Závěrem stojí za zmínku Nintendo – pokud si pamatujete na náznak Pokémon Stars, tento projekt byl údajně skutečný, jen se jednalo o port Sun/Moon na Switch. Nintendo ale na Game Freak tlačí, aby své Pokémony vydalo ještě příští rok.

Kromě nich se ale zpráva dotýká i Metroidu Prime 4 (in-game záběry ze začátku roku), Animal Crossing (předběžně naplánované do konce roku), Mother 3, The World Ends With You 2 od Square Enix nebo port Hearthstone od Blizzardu. Služba Virtual Console ale prý dostupná nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama