Autoři Battlegrounds představují novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Battlegrounds představují novou hru

Autoři Battlegrounds představují novou hru

David Plecháček

David Plecháček

13. 11. 2017 12:14 6
Reklama

PlayerUnknown's Battlegrounds je bezesporu hit, který si na sebe dávno vydělal a zajistil vývojářům zářnou budoucnost. Ale to není důvod k usínání na vavřínech. Studio Bluehole si je toho samozřejmě vědomé, a tak představuje svůj další projekt. Ten je ale oproti PUBG diametrálně odlišný.

Novinkou je totiž MMORPG Ascent: Infinite Realm, PC fantasy hra odehrávající se ve steampunkovém světě se vším, co k tomuto žánru náleží. Bluehole si jí tentokrát nebude vydávat samo, ale o vydání se postará společnost Kakao Games, která ve stejné roli zastupuje (opět korejské) studio Pearl Abyss se hrou Black Desert Online.

Betaverze Ascent: Infinite Realm by měla začít v první polovině příštího roku. Těšit se můžeme na letadla, jiná vozidla i místní faunu připravenou k osedlání a prozkoumání tamního světa z jejího hřbetu. Vývojáři ale slibují, že se nebude jednat jen o prostředky sloužící k transportu, nýbrž poslouží i k PvP soubojům Realm vs Realm.

Novinku si nejlépe představíte po shlédnutí přiloženého traileru. Nic totiž nemůže demonstrovat jinakost Ascentu od mnohem známějšího a evidentně západního Battlegrounds než právě následující video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama