Nintendo výrazně navýší výrobu Switche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo výrazně navýší výrobu Switche

Nintendo výrazně navýší výrobu Switche

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 11. 2017 11:11 11
Reklama

Nintendo má zcela zřejmě se Switchem veliké plány, neboť aktuálně na povrch vyplývají informace o chystaném navýšení produkce. Jedná se o cifry, jež vypovídají o nejlepším možném zdraví této konzole a které zároveň představují optimistický náhled na to, jak by Nintendo rádo tuto konzoli prodávalo.

Informace pocházejí ze zprávy magazínu The Wall Street Journal, a to na základě nepřiznaných zdrojů, takže je nutno brát je s určitou mírou nadhledu. Článek nicméně pojednává o tom, že dosud vyexpedovaných 7,5 milionů kusů konzolí je pouhý zlomek oproti číslům týkajících se produkce naplánované na příští rok. Ve fiskálním roce začínajícím v dubnu 2018 by totiž Nintendo údajně rádo vyrobilo 25 až 30 milionů kusů konzolí.

Jisté to zatím není a tyto plány jsou prozatím pouze ve formě plánovaných odhadů s tím, že platit by měly začít beztak přinejmenším až v onom příštím fiskálním roce. Do konce toho stávajícího (tedy do konce března příštího roku) by každopádně Nintendo rádo vyexpedovalo až 14 milionů kusů konzolí (počítáno od původního data vydání), což je mimochodem více, než kolik se kdy prodalo konzole Wii U, a zhruba sedmina celkových prodejů Wii.

Velkou proměnnou a otazníkem v současné chvíli je každopádně to, jak dobře (či nikoli) si Nintendo povede v nadcházející a pro Swtich premiérové vánoční sezóně. Pokud to bude dobré, tak tyto plány mohou brzy začít dostávat poněkud reálnější podobu, nicméně již takto „na papíře“ vypadají celkem zajímavě, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama