EA lákají na obsah zdarma pro Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA lákají na obsah zdarma pro Battlefront

EA lákají na obsah zdarma pro Battlefront

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 11. 2017 11:09 2
Reklama

Velmi brzy po vydání on-line akce Star Wars Battlefront II se hráči mohou těšit na několik týdnů, během kterých budou dostávat obsah do hry zcela zdarma. Důvodem je chystaná premiéra další epizody filmové ságy, jež ponese jméno Poslední z Jediů.

Tato drobná sezóna přídavků zdarma se bude jmenovat The Last Jedi Season a od prosince bude znamenat přídavky v podobě dodatečných vozidel, hrdinů, map a víkendových i denních výzev.

Samotní hráči si přitom počínaje 5. prosincem budou moci vybrat světlou či temnou stranu síly (a to v univerzu nové trojice epizod, tedy za dob v roce 2015 představeného Prvního řádu) a v rámci zvolené frakce se mohou těšit na dodatečné výzvy, nicméně zde další významné detaily ještě neznáme. Pravděpodobně se však bude jednat o společné kooperativní zápolení dvou mas virtuálně znesvářených hráčů.

Z přiloženého plánku přídavků a výzev se tedy kupříkladu dozvídáme to, že jako první do hry zamíří Finn a kapitán Phasma z Prvního řádu a spolu s nimi do hry dorazí i nová mapa zasazená na svět Crait. Zakoupit přitom půjdou za herní měnu a vítězná frakce v následující výzvě získá pro tyto hrdiny sadu exkluzivních předmětů. Celkově pak EA slibují, že vítězství frakcí budou ve hře dostatečně viditelná.

Star Wars Battlefront II vychází na konzolích i na PC již 17. listopadu a v případě předobjednávky na Xzone se můžete těšit na bonus v podobě trička s motivem hry zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama