Blizzard představil další rozšíření WoW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard představil další rozšíření WoW

Blizzard představil další rozšíření WoW

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 11. 2017 13:39 15
Reklama

Studio Blizzard na svém tradičním BlizzConu rozhodně nelenilo a tvůrci MMORPG World of Warcraft oznámili v pořadí již sedmé rozšíření jménem Battle for Azeroth, která se nám aktuálně prezentuje hned dvojicí ukázek.

Ta první představuje běžnou CGI upoutávku, jakých jsme od Blizzardu již viděli spousty a jde spíše o běžné lákadlo, druhá přiložená každopádně představuje ucelený souhrn toho, čím bude toto rozšíření specifické.

Datadisk Battle for Azeroth se na jednu stranu vrací k RTS kořenům série, neboť se v něm hráči budou moci v kooperaci (až dvacet hráčů v režimu PvE) vydávat na kampaně, jejichž cílem bude zisk surovin potřebných pro válečné tažení.

Maximální úroveň se přitom navýší na hodnotu 120 a představovat tak bude hned dvojnásobek originální hodnoty. Za další samozřejmě nesmí chybět ani přídavek v podobě jednoho nového regionu. Náhled na ten už vám každopádně přináší níže přiložená ukázka:

Ten mimo jiné slibuje například průzkum nezmapovaných ostrovů, nové dungeony i raidy, další rasy a další vychytávky, kterými Blizzard slibuje dostat do hry zpět větší množství hráčů. Bohužel však zatím netušíme, kdy přesně by tomu tak mělo být.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama