V únoru vyjde komiks ze světa Bloodborne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V únoru vyjde komiks ze světa Bloodborne

V únoru vyjde komiks ze světa Bloodborne

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 11. 2017 10:08 5
Reklama

O tom, co momentálně kutí studio FromSoftware, máme jen kusé a velmi neurčité zprávy. Ani na letošní konferenci Sony na akci Paris Games Week jsme se nedozvěděli víc. Někdo možná pořád doufá v Bloodborne 2, někdo se téhle eventuality děsí, pravdou však je, že pokud nemáte šíleného hororu dost, brzy budete svou touhu moci aspoň maličko ukojit. 

Došlo totiž k oznámení chystaného komiksu, který ponese název Bloodborne: The Death of Sleep. O ten se postará Titan Comics, tedy stejné vydavatelství, které v minulosti přineslo kreslené příběhy ze světů Dark Souls nebo Wolfenstein.

O scénář se postará Ales Kot, který v minulosti pracoval na komiksech Secret Avengers, Zero nebo Generation Gone. Kresbu si zas vezme na svědomí Piotr Kowalski, jehož práci mohou znát čtenáři již zmíněných komiksů Dark Souls nebo Wolfenstein. Kot tvrdí, že je světem Bloodborne zcela posedlý. Dle svých slov u hraní a následného zkoumání mytologie světa nechal přes 200 hodin, a to bylo ještě předtím, než vůbec tušil, že někdy bude pracovat na komiksu.

První číslo vyjde v únoru příštího roku a bude dostupné jak v papírové, tak v digitální podobě. O tom, jak přesně bude na hru navazovat, zatím nevíme nic, můžete se ale aspoň pokochat obálkou prvního čísla, z níž lze jasně vyčíst styl kresby. Těšíte se? My tedy rozhodně ano.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama