MGS V: TPP nově s podporou PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MGS V: TPP nově s podporou PS4 Pro

MGS V: TPP nově s podporou PS4 Pro

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 10. 2017 14:58 1
Reklama

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain už oslavil dva roky od svého vydání, stále se však jedná o jednu z her současné generace, které byste si neměli nechat ujít. Kodžimova labutí píseň ve společnosti Konami sice rozdělila fanoušky série na ty, kteří jsou s podobou pátého dílu nadmíru spokojeni a na ty, kteří kritizují sandboxové pojetí, hra se ale dočkala velice příznivého přijetí od kritiky. Majitelé PS4 Pro si ji nyní budou moci užít v o něco hezčím kabátku.

Dozvěděli jsme se totiž, že Konami chystá nový update, který přidá podporu posílené konzole od Sony. Ta by měla hráčům poskytnout nejen stabilnější framerate, ale vlastníkům 4K televizí také možnost zahrát si v UHD rozlišení. Konami zároveň slibuje, že si změn k lepšímu všimnou i ti, kteří stále hrají na Full HD obrazovkách, a pokud vlastníte kompletní edici, projeví se změny i v prequelu s podtitulem Ground Zeroes. Zatím bohužel není jasné, zda se podobné péče dostane i verzi pro Xbox One X, považujeme to ale za vysoce pravděpodobné.

Konami také v uplynulých dnech zveřejnila své finanční výsledky, z nichž jasně vyplývá, že se japonské společnosti daří. Meziroční nárůst zisku vzrostl o velmi slušných 40,6 procent a Konami si pochvaluje úspěchy svých mobilních i konzolových a PC her. Podle vlastních prohlášení ve firmě panují velké naděje stran budoucnosti herního průmyslu. My bychom si přáli, aby tyto naděje v Konami podpořili tím, že nám naservírují pokračování některé ze svých silných sérií, jako je například Silent Hill nebo Castlevania.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama