Video z Kingdom Come ukazuje zbrojní arzenál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video z Kingdom Come ukazuje zbrojní arzenál

Video z Kingdom Come ukazuje zbrojní arzenál

David Plecháček

David Plecháček

27. 10. 2017 07:02 4
Reklama

Čtvrt roku nás dělí od vydání nejočekávanější české hry za dlouhá léta. O Kingdom Come mluvíme několik let, a tak by se mohlo zdát, že víme všechno. Nejvíc se toho napsalo o propracovaném soubojovém systému. I tak se tým okolo Dana Vávry rozhodl vydat speciální video, které jednu z devíz hry přibližuje.

Studio Warhorse nás tentokrát vezme na výlet do obrovské středověké zbrojnice, v níž nám popíše základní mechanismy hry. „Naším cílem bylo vytvořit propracovaný a sofistikovaný systém soubojů z pohledu první osoby, který bude tak blízko realitě, jak to jen bude možné, a zároveň bude snadno ovladatelný,“ říká Vávra na videu. V praxi to znamená zkoušení nejrůznějších variant zbraní a nejrůznějších úderů od sekání až po bodání nepřátel.

Viktor Bocan zdůrazňuje, že přenést speciální techniky situačního boje do videohry nebylo vzhledem k omezenému způsobu ovládání nijak snadné. Proto ve hře nechybí komba, která tuto mezeru vyplní. „Chtěli jsme, abyste si mohli zkusit boj s téměř každou zbraní, která se tenkrát používala,“ pokračuje Bocan, který samozřejmě dodává, že jejich zacházení bude diametrálně odlišné.

Na každou taktiku existuje nějaká účinná protiváha, ale i ani ta není všemocná. Důležité je, kolik máte na bojišti síly, respektive jaká je vaše výdrž – stamina. Ta ovlivňuje sílu útoků i bloků, a prakticky tak rozhoduje o životě a smrti. „Takže se raději připravte – před bojem se dobře najezte a vyspěte! A to si nedělám legraci,“ zdůrazňuje Vávra. To a mnohem víc se dozvíte v přiloženém videu.

Video ale není jediná novinka, která se okolo Kingdom Come udála. Od nynějška si totiž na digitálních distribučních kanálech můžete hru, která vyjde 13. února 2018, předobjednat. Týká se to jak obchodů v konzolích PlayStation 4 a Xbox One, tak samozřejmě i Steamu. Studio Warhorse nebude chybět ani na veletrhu Paris Games Week, tak uvidíme, jestli světu ukážou ještě něco nového.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama