De Blob vyjde po PC i na Xboxu One a PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka De Blob vyjde po PC i na Xboxu One a PS4

De Blob vyjde po PC i na Xboxu One a PS4

David Plecháček

David Plecháček

26. 10. 2017 09:46
Reklama

Devět let je dlouhá doba. Skoro tak dlouhá, že na některé tituly se téměř zapomnělo. Před začátkem roku by si asi jen tak někdo nevzpomněl na De Blob, akční plošinovku původem z Wii. Jenže v dubnu jsme se dozvěděli, že hra opětovně vyšla na Steamu i na GOGu, po devíti letech od původního vydání.

Ale PC není poslední platformou, na níž se podívá. THQ Nordic tiše a bez žádných větších fanfár oznámilo, že se tato značka podívá i na PlayStation 4 a Xbox One. Novinku společnost oznámila skrze vlastní Twitter, tiskovou zprávu a v neposlední řadě i skrze nový trailer, na nějž se můžete podívat, a který popisuje události v Chroma City.

To se ocitlo pod útokem zloducha, který zakázal v celé metropoli existenci barev. Úkolem hry je Chroma City opět nabarvit a vrátit mu tradiční barevný ráz. První díl slavil na Wii úspěch, a tak tehdejší společnost THQ rozhodla vytvořit pokračování na všechny tehdejší platformy. To už ale tak povedené a především úspěšné nebylo, přesto i to se letos v létě objevilo na PC.

Verze pro současné konzole nabídne pravděpodobně to samé, co port na PC. Tedy kooperaci až čtyřech hráčů na jedné konzoli, on-line multiplayer a i několik speciálních režimů. De Blob na konzolích od Sony a Microsoftu vyjde 14. listopadu. O verzi pro Nintendo Switch se žádný ze zdrojů nezmiňuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama