Hitman se brzy vrátí zpět do akce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman se brzy vrátí zpět do akce

Hitman se brzy vrátí zpět do akce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2017 15:05 4
Reklama

Sliby se mají plnit a jelikož tu máme 24. říjen, tak tu spolu s tímto datem máme také skutečně atraktivní oznámení týkající se Hitmana a těch nejbližších plánů s tímto holohlavým zabijákem. Stále ovšem platí, že se ještě nejedná o druhou sezónu, na druhou stranu však současné odhalení rozhodně zajímavé je.

Chystá se totiž takzvaná GOTY edice, která však krom veškerého dosud vydaného obsahu přinese rovněž jednu novou kampaň skládající se hned ze čtveřice nových misí. Kampaň ponese jméno The Patient Zero a zavede Hitmana do známých míst, čekat jej tam však budou zcela nové úkoly a k tomu tvůrci slibují rovněž i mírně odlišný pohled na hráčům již známé lokace. Ty nabídnou například přepracovanou umělou inteligenci ostatních postav, čerstvé převleky a další drobné aktualizace již existujícího obsahu.

Čtveřice nových misí samozřejmě navrch znamená i další porci dialogů a interakcí, na jejichž konci je ideálně zastavená teroristická hrozba ve formě vypuštění smrtícího viru.

K tomu tvůrci slibují dodat také řadu drobnějších prvků, mezi něž spadá například sada unikátních obleků, zbraní, kontraktů a dalších novinek, které majitelé současných edic hry obdrží za dodatečných dvacet dolarů. Samostatně tento balíček bude stát obvyklou částku nové hry tradičního velkého formátu.

K tomu se hráči mohou těšit také na restart unikátních a časově omezených cílů, takže kdo je nestihl či nezvládl odstranit na první pokus, tak bude mít ještě jednu šanci navíc. A to konkrétně 7. listopadu, na kdy je rovněž naplánované také vypuštění výše zmíněné GOTY edice hry, jež zamíří pouze do digitální distribuce.

A zmínit také určitě můžeme i plánovanou podporu konzole Xbox One X, jež bude znamenat například nativní 4K rozlišení či vyšší snímkovací frekvenci. Zde však budou vývojáři více konkrétní v chystaném samostatném příspěvku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama