Football Manager bude letos krásnější
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager bude letos krásnější

Football Manager bude letos krásnější

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2017 09:10
Reklama

Po ukázce dynamiky a aktualizované formy skautingu odhaluje britský tým Sports Interactive další novinky Football Manageru 2018. Ty se tentokrát týkají zápasových dní, tedy toho nejdůležitějšího dne v celém týdnu z pohledu každého správného manažera.

Fiktivní stanice FMTV popořadě odhaluje náhled na statistiky nadcházejícího zápasu, jež nově budou mnohem více vizuální a spolu s tím i lépe čitelné. Ihned tak lze kupříkladu vidět silné i slabé stránky obou zúčastněných týmů, jejich postavení v tabulce a další speciality.

Promlouvat lze jak k celému týmu, tak i k jednotlivcům či skupinám, tedy například jen k obraně či k útočníkům.

Následuje výběr tabulky a poté se již v roli manažera můžete podívat přímo do šatny k hráčům, kde k nim ještě můžete před zápasem hovořit. Zde lze promlouvat jak k celému týmu, tak i k jednotlivcům či skupinám, tedy například jen k obraně či k útočníkům.

Video za další ukazuje detailní statistiky a tabulky, jež je možno spatřit v poločasové přestávce. Z těch lze okamžitě vyčíst, jak daný zápas prozatím probíhal a jaké je záhodno učinit další kroky.

Podobné možnosti samozřejmě existují i během samotných zápasů, během kterých lze řadu statistik prohlížet a kontrolovat, a to pochopitelně v reálném čase. Ve sledování těch se lze navíc zaměřit na jediného hráče a pozorovat tak lze kupříkladu jeho vývoj i chování napříč celým zápasem.

Ty budou navíc slibují být o mnoho krásnější díky novému grafickému enginu, kterému se věnuje druhá polovina přiložené fiktivní reportáže. Těšit se tak hráči mohou na detailnější stadiony, fotbalisty, variabilnější pohyby a kupříkladu i na podporu DirectX 11.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama