KOTOR nebo Ninja Gaiden brzy na XONE?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka KOTOR nebo Ninja Gaiden brzy na XONE?

KOTOR nebo Ninja Gaiden brzy na XONE?

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 10. 2017 09:03 1
Reklama

Program zpětné kompatibility her z Xboxu 360 na aktuální generaci konzolí od Microsoftu běží už nějaký ten pátek a redmontský Gigant je s jeho popularitou natolik spokojen, že se jej rozhodl do jisté míry rozšířit i na tituly z vůbec prvního Xboxu. Těch sice podle dostupných informací nebude zdaleka tolik, jako je tomu v případě minulé generace, i tak bychom si ale měli přijít na celou řadu slavných titulů. Několik jmen her, které by se měly objevit v první vlně, nyní uniklo na veřejnost.

Informace pocházejí z Twitteru uživatele WalkingCat, který už v minulosti ukázal, že má blízko ke zdrojům ze samotného Microsoftu. Na svém účtu sdílel obrázek s několika herními tituly, které patří mezi poměrně zásadní hry své generace. Patrně největší radost by fanouškům RPG žánru mohla udělat přítomnost slavných Star Wars: Knights of the Old Republic, tím ale výčet známých jmen zdaleka nekončí.

Mezi dalšími uvedenými figuruje například akční sekanice Ninja Gaiden Black od vývojářů z Team Ninja, kteří se v letošním roce blýsknuli vynikajícím akčním RPG Nioh. V seznamu nalezneme také druhý díl série Red Faction, oblíbenou akční adventuru Prince of Persia: The Sands of Time nebo Psychonauts z pera slavného Tima Shaffera. Pamětníci si jistě vybaví i leteckou akci Crimson Skies nebo Bloodrayne 2 se sexy upírkou v hlavní roli.

První várku her pak uzavírají hry, jako je Dead to Rights, Sid Meier’s Pirates!, The King of Fighters: NeoWave, Fusion Frenzy a Grabbed by the Ghoulies. Ačkoli informace pocházejí z důvěryhodného zdroje, Microsoft je prozatím oficiálně nepotvrdil. Víme však, že minimálně s Crimson Skies společnost pro zpětnou kompatibilitu určitě počítá. Jaké další hry z původního Xboxu byste v seznamu ocenili?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama