Super Meat Boy na Switchi ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Super Meat Boy na Switchi ještě letos

Super Meat Boy na Switchi ještě letos

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2017 14:24
Reklama

Po předchozím oznámení Switch verze hardcorové plošinovky Super Meat Boy se dozvídáme rovněž o dvojici alespoň přibližných dat vydání, jež se budou týkat nejprve digitální edice hry a nedlouho poté možná i kopií fyzických.

Oznámení přichází skrze oficiální Twitter účet vývojářského týmu, který lákají ještě na letošní vydání hry v rámci digitální distribuce. Vedle toho ovšem tento skutečně náročný titul dorazí (pravděpodobně) rovněž i do kamenných obchodů, kde by měl být k mání v průběhu příštího roku.

Jak je vidno, oficiální potvrzení fyzických kopií hry v rukách nemáme a sběratelé krabiček si tak ještě musí chvíli počkat, je však zjevné, že o tom vývojáři minimálně uvažují.

K tomu můžeme připomenout chystaný návrat v podobě titulu Super Meat Boy Forever, jež je připravován pro konzole (Nintenda Switch nevyjímaje), pro PC i pro mobilní zařízení. Na závěr lze ještě vzpomenout na naši recenzi z roku 2010, z níž si tato netradiční a velmi obtížná záležitost odnesla maximální možné hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama