VR Battlegrounds je jiné, než byste čekali
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VR Battlegrounds je jiné, než byste čekali

VR Battlegrounds je jiné, než byste čekali

David Plecháček

David Plecháček

20. 10. 2017 11:03 6
Reklama

Pokud nejste z Marsu a pravidelně sledujete trendy posledních dní, týdnů a měsíců, asi znáte hru jménem PlayerUnknown's Battlegrounds. V současnosti nejznámějšího a nejhranějšího zástupce žánru Battle Royale. My vám představíme ale jiné Battlegrounds. Battlegrounds pro virtuální realitu.

Battle Royale teď bude zkoušet kde kdo. Zkouší jej Epic a zkouší jej i jiní, například dosud neznámé studio Oneiric Entertainment. Jeho šéf Sean Pinnock v nedávné době oznámil, že studio začíná pracovat na VR Battle Royale hře. Její název by nemohl PUBG připomínat více. Jen z něj vyhoďte název hlavního designéra a otce herního žánru a místo toho přijdete náznak virtuality.

Virtual Battlegrounds, jak se novinka jmenuje, se evidentně pokouší svézt na úspěchu Battlegrounds PlayerUnknowna. Rychlý pohled na hru skrze video vám jednoznačně ukáže, že titul obsahuje všechno, co byste čekali. Vyskakování z letadla, sbírání lootu, řízení vozidel... jen s helmou na vaší hlavě.

Přeci jen se ale akce něčím liší, i když věříme tomu, že kdyby neexistovala jistá omezení, neliší se ani v tomto ohledu. Těmi restrikcemi je počet majitelů VR headsetů, kterých je stále omezené množství. Virtual Battlegrounds tak nabízí mapy jen pro 16 hráčů, abyste na matchmaking nečekali celou věčnost. Pokud se hra stane populární, údajně toto číslo naroste. Titul prý vyjde v roce 2018, přičemž není jasné, jestli se „vydáním“ myslí plná verze nebo předběžný přístup. Vývojáři nyní nabírají hráče do rané alfy. Takže pokud máte HTC Vive nebo Oculus...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama