Switchi se v USA zatím velmi dobře daří
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switchi se v USA zatím velmi dobře daří

Switchi se v USA zatím velmi dobře daří

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 10. 2017 12:08 2
Reklama

Nintendo se chlubí prodejním úspěchem své konzole Switch, a to konkrétně na území Spojených států. Tam se totiž tato konzole drží již třetí měsíc v řadě na první příčce a poráží tak veškeré své konkurenty.

To v reálu znamená, že od březnového launche se této konzole na tamním trhu prodalo již více než dva miliony kusů, celosvětově pak prodeje přesáhly již 4,7 milionů. Pozoruhodné přitom je rovněž i to, že v sedmi měsících od vydání byla tato konzole v Americe na vrcholu hned pětkrát. A to je rozhodně úctyhodný výsledek, neboť v potaz totiž musíme rovněž brát i to, že byla doba, kdy tato konzole nebyla dostupná vůbec.

V kombinaci s konzolemi 3DS a s Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System tvořily v září prodeje konzolí od Nintenda hned dvě třetinu konzolového trhu ve Spojených státech.

Switchi se zkrátka zatím daří, lámat chleba se bude ovšem až v otázce dlouhodobé podpory tvůrců her a velkých vydavatelů, i tam má však Switch momentálně nakročeno výjimečně dobře. Další nakopnutí prodejů přitom přijde již brzy, neboť Switch zažije svoji první vánoční sezónu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama