Batman od Telltale za měsíc i na Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman od Telltale za měsíc i na Switchi

Batman od Telltale za měsíc i na Switchi

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 10. 2017 08:56
Reklama

Herní tituly rutinérů z Telltale Games se pravidelně objevují snad na všech myslitelných platformách, a tak bylo jen otázkou času, než některý zamíří i na Nintendo Switch. Pro svůj debut si kalifornští vývojáři vybrali Minecraft: The Story Mode, teď naservírují i první sezónu Batmanových dobrodružství.

Batman: The Telltale Series vyjde na Switchi už příští měsíc, konkrétně 14. listopadu v Severní Americe a o tři dny později i v Evropě. S ohledeme na to, že na ostatních zařízeních už epizodická adventura vyšla celá, nebudou majitelé Switche muset čekat a dostanou ji k dispozici kompletní. Telltale příchod Batmana na Switch slíbili už v srpnu, další hrou na tuto platformu pak mají být Guardians of The Galaxy.

V tuto chvíli není jasné, v jakém termínu dorazí na Switch druhá Batmanova sezóna s podtitulem The Enemy Within. Ta se před časem dočkala teprve druhé epizody, která představila především slavnou a notně ztřeštěnou Harley Quinn, která si u nás vydobyla popularitu především díky nedávnému snímku Suicide Squad, v němž Harley skvěle ztvárnila herečka Margot Robbie.

Telltale také v současnosti pracují na další řadě herní adaptace komiksu Fables s názvem The Wolf Among Us. První série se právem řadí k tomu nejlepšímu, co z dílen studia vzešlo a na pokračování patálií detektiva Bigbyho Wolfa se opravdu těšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama