Vyzkoušejte remake tech dema Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte remake tech dema Zeldy

Vyzkoušejte remake tech dema Zeldy

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2017 10:50 3
Reklama

Nemusíte si pamatovat každou konferenci z E3, obzvláště ne šest let starou. Pro naše účely bude stačit, když si připomeneme, že právě tehdy Nintendo zveřejnilo tech demo nové hry The Legend of Zelda pro Wii U. Pochopitelně se jednalo o ukázku, která se nedostala do rukou veřejnosti, ale s tím se někteří ani po letech nehodlají smířit.

A tak si opět ukážeme něco z takzvané lidové tvorby. Tentokrát je autorem uživatel s přezdívkou Aklar_45, který zmiňované demo přetvořil v Unreal Engine 4 a vydal jej coby ukázku všem ostatním volně ke stažení. Jak některá média s nadsázkou říkají, vypadá to, že majitelé PC si užijí lépe vypadající Zeldu než majitelé Wii U potažmo Switche v porovnání s Breath of the WIld.

Ukázka nemá demonstrovat nějaké promyšlené mechanismy ani nic jiného – slouží, stejně jako před lety, coby tech demo. V minulosti jsme ale už komunitní Zeldu na UE4 viděli, a je pravda, že popisovaný projekt je mu v mnoha ohledech podobný.

Na to, že za ním stojí jediný člověk, ale jeho práce vypadá vážně dobře. Pokud samotné demo vyzkoušíte, je potřeba počítat s určitými problémy a kalkulovat s tím, že leccos není stále tak ideální, jak by mohlo být. Na druhou stranu za zkoušku člověk nic nedá. Navíc vám radíme, abyste si pospíšili. Nintendo podobným projektům příliš nakloněné není, a tak je vůbec otázka, jak dlouho na internetu vydrží. Stáhnout si jej můžete zde.

Pro srovnání se v následujícím videu můžete podívat na to, jak popisované demo zachytili v roce 2011 redaktoři IGN.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama