Sony představuje ovladač pro malé děti
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony představuje ovladač pro malé děti

Sony představuje ovladač pro malé děti

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2017 13:26 4
Reklama

Sony představila nový ovladač. Nejedná se o oficiální DualShock 4 Pro, po kterém někteří po vzoru Microsoftu volají, ale naopak se jedná o zjednodušený ovladač pro děti. Sice se bude prodávat jen v Kanadě a Spojených státech, pořád se ale jedná o poměrně bizarní kus hardwaru, který by vás mohl právě kvůli tomu zajímat.

Novinka se nazývá Mini Wired Gamepad, přičemž pokud bychom jej měli k něčemu přirovnat, nejvíce se podobá klasickému ovladači stařičkého NESu. Společnosti Hori, která jej vyrábí, se z nějakého důvodu rozhodla vsadit na klasický kabel. Na rozdíl od replik starých konzolí Nintenda se ale nebude jednat o krátký kabílek o délce lehce převyšující jeden metr, ale od konzole si s ním hráči mohou sednout až tři metry daleko.

Podle oficiální popisků je o 40 procent menší oproti klasickému DualShocku. Mohou za to především chybějící rohy, za něž se typicky ovladač drží. Proto je ovladač vhodní i pro menší ruce, tedy přesně pro malé děti. Ovladač taktéž nemá touch pad, ani nebude mít žádné vibrační motůrky. A cena? Podle všeho si výrobci budou účtovat 30 dolarů, tedy přes 700 korun. Je to podle vás adekvátní?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama