Naučte se cizí jazyky spolu s hPodem #609
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Naučte se cizí jazyky spolu s hPodem #609

Naučte se cizí jazyky spolu s hPodem #609

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2017 08:03 1
Reklama

Buon giorno! Tematicky bychom taktéž mohli zvolat konnichiwa nebo ohayougozaimasu! Pokud máte pocit, že jsme se zbláznili, mýlíte se, to jsme jenom vyrazili na výlety, z nichž jsme se vrátili plni dojmů. I o tom bude náš podcast s pořadovým číslem 609. A o čem ještě?

V našem ambigramickém vydání „609“ nás u mikrofonu doplní Vojta a Tadeáš. V harmonogramu nesmí chybět zpečetěný osud studia Visceral. Povíme si něco o jeho minulosti, o tom, co by nás v jeho podání čekalo tentokrát, i o tom, co to znamená pro rozpracované projekty, které po sobě Amy Hennigová s týmem nechala.

Kromě toho bychom si také mohli promluvit o věcech, které mají všichni rádi. O mikrotransakcích. Tento mor se už dávno rozšířil i mezi hry, kde by neměl co dělat, přičemž proti němu téměř není obrany. Ne, pokud mu jdou velcí vydavatelé naproti a nechají se rádi a dobrovolně infikovat a hráči jim ochotně zobou z rukou. Korunku tomu nasadil patent Activisionu.

Nebudou chybět ani další tradiční témata, ale kam nás naše volnomyšlenkářství zavede, necháme osudu. Vy se nás můžete pochopitelně na cokoliv zeptat, ať už skrze diskuzi, nebo skrze mailovou adresu podcast@hrej.cz. Čas máte do dnešní páté hodiny. Do té doby můžete soutěžit i o super mariovské triko. Tak na co ještě čekáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama