Jamauči vysvětluje, jak je na tom single v GTS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jamauči vysvětluje, jak je na tom single v GTS

Jamauči vysvětluje, jak je na tom single v GTS

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2017 12:56 9
Reklama

Dnes vás čeká naše recenze Gran Turisma Sport. Hra ale nemusela ještě ani vyjít a bylo jasné, že někteří se do ní opřou kvůli laxnímu přístupu ke hře jednoho hráče. Krásná grafika a detailně propracované modely evidentně nejsou vše. Tradičně tuto část v minulosti zastupoval režim Gran Turismo Mode, ale ten v GT Sport bohužel chybí.

Právě absenci Gran Turismo Mode komentoval v Modeně i sám Kazunori Jamauči, který říká: „Když lidé říkají, že GT Mode ve hře není, nemají vlastně pravdu. V pravém slova smyslu totiž jeho část existuje ve hře pod názvem Mission Challenge. Singleplayerová část, v níž jsou různé krátké i dlouhé závody s různými pravidly, přičemž si v nich můžete svá vozidla za odježděné závody kupovat a také je pochopitelně upravovat.“

Bohužel ale v celém režimu chybí jakýkoliv kontext. Pouhý balíček závodů asi není to, po čem by hráči volali. Jenže Jamauči následně dodal něco, co může skutečným důvodům odpovídat mnohem víc.

„Před dvaceti lety, když jsme dělali první Gran Turismo, lidé věděli, co to znamená, když se mění vzduchový filtr nebo když navýšíte tlak kol ve vašem autě. Ale noví hráči nic takového už nevědí, protože je auta tolik nezajímají, proto jsme několik prvků zjednodušili, takže sice reálně můžete udělat to, co před lety, jen je to více pro samotné hráče přívětivější, a tak rychleji naskočíte a závodíte,“ říká.

Jak jste na tom s Gran Turismem vy? Už jste jej zkoušeli? Pokud Gran Turismo stále ještě nemáte, můžete jej pořídit na Xzone.cz. Objednávkou se také zapojíte do soutěže o volant s pedály za osm tisíc korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama