Distributor eviduje Crashe i na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Distributor eviduje Crashe i na Switch

Distributor eviduje Crashe i na Switch

David Plecháček

David Plecháček

18. 10. 2017 14:13 5
Reklama

Crash Bandicoot v remasterované podobě se stále ještě velice slušně celosvětově prodává, a i tak se opět začínají objevovat diskuze na téma, na kterých platformách sympatický vačnatec s odstupem času vyjde. Jako první jej Activision vydal na domovském PlayStationu, ale evidentně to není konečná.

Samozřejmě je žhavým adeptem Microsoft se svým Xboxem. O tomto spojení se sepsaly stohy digitálního papíru a k tématu nemáme nad rámec předchozích úniků co více dodat. Vůbec poprvé se ale objevil vážnější doklad, který má svědčit o plánované verzi pro Nintendo Switch. Je možné, že by se Crash podíval na hybridní konzoli ve stejnou dobu jako na Xbox One?

Za touto informací stojí nepřímo distributor digitálních klíču Keymailer. Ten ve své databázi totiž u Crashe Bandicoota N. Sane Trilogy nabídl i verzi pro nejnovější konzoli od Nintenda. Jelikož se jedná o remaster, Switch by mohl mít dostatečný výkon, aby trojici legendárních plošinovek utáhl.

Ze strany Nintenda ani z jiných zdrojů ale nepřišla žádná potvrzující nebo naopak vyvracející zpráva. N. Sane Trilogy vyšlo teprve 30. června, a pokud si Sony zajistila roční časovou exkluzivitu, stále do vydání dalších dílů zbývá spousta času. Také se ale může jednat o chybu a upravená verze od studia Vicarious Visions nakonec na Switch mířit nemusí. Ostatně ani na jiné platformy. Věříme ale, že na rodině založeném Nintendu by se tato verze své publikum našla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama