Zlatá edice Resident Evil se připomíná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zlatá edice Resident Evil se připomíná

Zlatá edice Resident Evil se připomíná

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2017 09:50 2
Reklama

Věčné rozšiřující balíčky a dodatečná zpoplatněná rozšíření mimo jiné i příběhového charakteru mohou mít negativní vliv na okamžité nákupní preference řady hráčů, zpravidla se však nedlouho po vydání objevují i takzvané GOTY a obecně zkompletované edice, což bude i příklad hororu Resident Evil 7: Biohazard.

O plánované existenci takovéto edice hry jsme vás informovali již začátkem září, kdy jsme s vámi sdíleli ukázku s podtitulem Tape-01 „Zoe“. A dnes se můžeme podívat na upoutávku další, jež nese jméno Tape-02 „Redfield“ a která láká k ukončení jedné z nedokončených nitek příběhu. Varovat však musíme před případnými spoilery.

Takzvaná Gold edice hry přinese dvojici balíčků Not a Hero a End of Zoe s tím, že první zmíněné rozšíření obdrží zdarma všichni hráči (tedy i dosavadní majitelé hry) a přinese do hry známého hrdinu Chrise Redfielda. Ten druhý přídavek následně slibuje dopovědět příběh jedné z klíčových postav příběhu – Zoe.

Zkompletovaná edice hry pak pochopitelně obsáhne také dříve vydané přídavky Banned Footage Vol. 1 a Vol. 2 a představuje unikátní vstupenku do světa hry pro všechny ty hráče kteří ještě se sedmým dílem slavné hororové série neměli tu čest.

V níže aktualizované galerii se pak můžete podívat také na obrázky ze dvojice nových zmiňovaných přídavků. Ty budou spolu s kompletní edicí hry k mání již 12. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama