Wolfenstein II v novém launch traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wolfenstein II v novém launch traileru

Wolfenstein II v novém launch traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2017 14:56 19
Reklama

Pokud byste se snad báli, že launch trailer Wolfensteina II nebude o zabíjení nácků a o odstraňování přebytečných hlav zarytým a rovněž přebytečným členům Ku-klux-klanu, tak pro vás máme velmi potěšující zprávu – korektnost jde stranou, a to takže ve velkém stylu.

V přiložené upoutávce jde vlastně o jediné – o rozpoutání toho pravého pekla pro bandu nechápavých okupantů a s nimi kolaborujících a zjevně také násilnických individuí. Sranda zkrátka musí jít stranou a na scénu v následují minutě a půl velmi rychle nastupuje olovo, zápalné palivo, výbušniny všech tvarů i velikostí i ostří smrtonosných zbraní určených pro souboje nablízko. A jen tak mimochodem se dočkáte i zodpovězení palčivé otázky té, zda ve hře narazíte i na samotného vůdce ve fiktivním světě hry tak moc rozmáchlé třetí říše.

Série Wolfenstein zkrátka se vší pompou hlásí návrat a tvůrci zvou k brzkému nástupu zpět do práce. Zatím hra 27. října vychází jen na PC a na konzolích PlayStation 4 a Xbox One, příští rok se však dočkáme také verze pro Nintendo Switch. Při zabrouzdání na Xzone každopádně již nyní narazíte na velkou nabídku všemožných edic hry i chystaného balení s konzolí Xbox One X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama