Hraná ukázka láká do Egypta v AC: Origins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hraná ukázka láká do Egypta v AC: Origins

Hraná ukázka láká do Egypta v AC: Origins

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2017 08:40 2
Reklama

Assassin’s Creed Origins se kvapem blíží, a to aktuálně Ubisoft připomíná atraktivní hranou ukázkou, která představuje velké lákadlo a zároveň příslib toho, jak zajímavě může kupříkladu vypadat snímek či seriál vytvořený na motivy této slavné herní série.

Upoutávka samotná každopádně láká na začátek jedné velkolepé myšlenky, jež nezačala armádou ani významnou početní přesilou, ale pouhou myšlenkou a jedním člověkem. Ten však v událostech hry dokáže dostat do běhu velké věci a ve Starověkém Egyptě dá do pohybu obrovské soukolí a následně i po tisíce let trvající souboj, jehož následky z dalších dílů série známe všichni již moc dobře sami.

Připojená ukázka navíc představuje vizi Egypta relativně uvěřitelnou, což jen budí o to větší očekávání týkající se režimu interaktivního muzea, jež bude mít v Origins svoji premiéru a které představí atraktivní procházku jednou významnou epochou lidských dějin.

Další díl této historické herní ságy každopádně vychází již 27. října a k předobjednání je například na Xzone, kde narazíte i na sadu doprovodných reklamních předmětů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama