Milestone vytváří nový klon vlastní série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Milestone vytváří nový klon vlastní série

Milestone vytváří nový klon vlastní série

David Plecháček

David Plecháček

16. 10. 2017 09:21
Reklama

O nedostatku závodních her se v těchto dnech hovořit nedá, a tak nevíme, kdo by mohl mít o polovičaté závody studia Milestone zájem. Evidentně se jim ale vyplácí sázet jednu hru za druhou. Jedinou výhodou vývojářů je fakt, že jim v jejich sportech nikdo příliš nekonkuruje. Nejméně konkurence je pak mezi motocykly.

Série MotoGP, motokrosové MXGP, silniční Ride... Není toho málo. Ale podle milánských expertů toho není ani dost. A tak je tu údajné prostor pro supercross. Konkrétně pro Monster Energy Supercross – The Official Videogame. Titul, o jehož existenci jsme dosud vůbec netušili, má už stanovené i datum vydání. 13. února příštího roku.

Supercross se příliš neliší od motokrosu, vždyť byl alespoň částečně dosud součástí série MXGP. Rozdílem je fakt, že se jezdí v uzavřených arénách obklopených řadami diváků, zatímco motokros a potažmo celé MXGP se představuje na otevřených závodištích.

Výhodou nové hry jsou licence a určitý punc oficiálnosti, ale přiznejme si, že se jedná jen o způsob, jak donutit hráče koupit dvě hry namísto jedné. Kdyby se místo toho raději autoři zajímali o jednu hru s dvojnásobným obsahem, udělali by lépe, byť sloučit do jedné hry dvě licence asi není nic jednoduchého. Buď jak buď nás čekají dvě téměř identické hry s identickým jízdním modelem, jen s jinými jmény, jezdci a tratěmi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama