Vyhrajte luxusní volant s Gran Turismo Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyhrajte luxusní volant s Gran Turismo Sport

Vyhrajte luxusní volant s Gran Turismo Sport

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

15. 10. 2017 15:20 5
Reklama

Autor Gran Turisma Kazunori Jamauči proslul až maniakální pečlivostí, jakou věnuje každému aspektu své hry. Od dokonalého zpracování vozů až po takové detaily jako je elegantní hudba v menu. U nové hry zachází tak daleko, že každý automobil (z více než 150) dosahuje detailností až konstrukčních dat samotných automobilek. To vše si samozřejmě můžete vychutnat ve 4K rozlišení s HDR a 60 snímcích za vteřinu na PS4 Pro. Ve hře nechybí ani české titulky, které se budou hodit hlavně při čtení herní encyklopedie.

Bez pořádného vybavení se ale opravdový závodník neobejde. Proto herní obchod Xzone.cz připravil soutěž, ve které můžete vyhrát luxusní volant Thrustmaster T300 RS GT Edition. Ten byl vytvořen ve spolupráci s autory Gran Turisma a v kombinaci s kovovými pedály vám umožní opravdu se vcítit do závodního kokpitu.

Do soutěže o volant jsou automaticky zařazeny všechny objednávky Gran Turismo Sport. Dokonce i výhodné balení PS4 konzole se hrou nebo stylový GTS ovladač. Po nákupu si tak stačí držet palce při slosování. Ke každé objednávce navíc získáte dárek v podobě krásné herní kšiltovky s logem GT Sport.

Tato zpráva je komerční sdělení společnosti Xzone.cz. 

Vyhrajte luxusní volant s Gran Turismo Sport
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama