Rozšíření kompatibility Xboxu ještě letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření kompatibility Xboxu ještě letos

Rozšíření kompatibility Xboxu ještě letos

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 10. 2017 12:15 7
Reklama

Microsoft hráčům v rámci letošní E3 přislíbil přinést zpětnou kompatibilitu Xboxu One s hrami z úplně prvního Xboxu, dosud však stále ještě nevíme, kdy přesně tato původně nemožná funkcionalita dorazí. Dnes se ovšem dozvídáme alespoň to, že by tomu tak mělo být ještě před koncem tohoto roku.

Při zpětném ohledu přitom ale již dnes víme, že zpětnou kompatibilitu jako takovou hráči příliš nevyužívají (a ví o tom i v Sony), Microsoft ji však využívá jako silný marketingový tah a výhodu své konzole v porovnání s konkurencí.

Vše jde podle plánu a do konce roku bude možné si své oblíbené pecky z první generace této konzole zahrát i na Xbox One.

Nicméně od E3 však okolo této vlastnosti konzole panuje celkem ticho a skoro by se i někteří hráči mohli obávat, zda tento nápad takzvaně nevyšuměl, obavy však naštěstí nejsou na místě. Phil Spencer totiž v rozhovoru pro magazín GameSpot hráče ujišťuje, že vše jde podle plánu a do konce roku bude možné si své oblíbené pecky z první generace této konzole zahrát i na Xbox One.

Microsoft nicméně aktuálně ještě neoznamuje ani další letité hry, které bude možné na Xbox One hrát, brzy by se to však mohlo změnit. Ostatně v potaz musíme brát ještě také to, že pro Microsoft bude v nejbližší době mnohem důležitější soustředění se na chystanou konzoli Xbox One X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama