Football Manager odhaluje nový skauting
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager odhaluje nový skauting

Football Manager odhaluje nový skauting

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 10. 2017 13:36
Reklama

Další díl fiktivní a pro účely promo akcí vytvořené televizní stanice FMTV láká na další soubor novinek a specialit, na které se mohou těšit fotbaloví funkcionáři i fandové netrpělivě vyhlížející nový ročník Football Manageru.

Ten dorazí již 10. listopadu a přinese mimo jiné i velké novinky týkající se skautingu a vyhledávání těch pravých talentů. Od minula přitom již víme, že tyto bude nutné vyhledávat s citem a tak, aby takoví hráči dokázali kvalitně zapadnout do již rozjetého týmu.

Skauting samotný slibuje co nejvíce sledovat moderní trendy, které aktuálně spočívají v pokročilé práci s množstvím dat a s náročnou prací s databázemi, a právě tímto směrem se bude ubírat i nový ročník tohoto manažeru.

Nově se tak mohou hráči kupříkladu těšit na aktualizovaný systém doporučení s tím, že nabízet se mohou už i samotní agenti. Ti následně mohou doporučovat jednotlivé hráče a hodnotit je na stupnici od nuly do sta. Toto skóre se přitom může měnit v průběhu času a dle toho, kolik informací mají daní agenti aktuálně k dispozici.

Samotným skautům přitom lze zadávat i oblasti, na které se mají zaměřovat a nově se navíc mohou nadšení stratégové těšit i na správu rozpočtu, jaký mají skauti k dispozici. Ti se dle zvoleného financování mohou zaměřit pouze na své okolí, anebo svoji pozornost rozprostřít po celém světě.

Změn je každopádně ještě více a my vás můžeme jen pozvat ke zhlédnutí přiloženého videa. PC verzi hry si pak v případě zájmu můžete předobjednat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama