Takto vypadá funkční Sparrow z Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Takto vypadá funkční Sparrow z Destiny

Takto vypadá funkční Sparrow z Destiny

David Plecháček

David Plecháček

11. 10. 2017 10:30
Reklama

Každý rytíř potřebuje svého koně a každý Guardian v Destiny potřebuje svůj Sparrow. Tak nějak vznikla myšlenka na implementaci jednomístných vznášedel do světa vytvořeného společností Bungie. Kdyby tak designéři tušili, že je o několik let později napodobí fanoušci a vytvoří jejich skutečnou a funkční repliku.

No dobře, tak abychom byli upřímní, Sparrow se ve skutečnosti nevznáší. Technologie maglev by byla pro Ryana a Blakea Williamsovi nákladná, a tak použili něco jiného. Vztlak vody. Jejich vznášedla se pohybují jen po vodní hladině za pomoci výkonných trysek, které je pohánění jak směrem vzhůru, tak směrem dopředu.

Když se vrátíme k předloze, tedy k Destiny, hlavním účelem Sparrowů mělo být rychlé převezení Guardiana z bodu A do bodu B, přičemž o libovolném bodu A ani B a ani o rychlosti nemůže být u bratrů příliš řeč. Ale to neznamená, že by jejich dílo nestálo za pozornost. Vznášedla mohou vystoupat až do šesti metrů a mohou dosáhnout rychlosti čtyřiceti kilometrů v hodině.

Zatímco se Destiny 2 po týdnu resetovalo, do hry přibyl nový Iron Banner a někteří možná právě teď prochází Nightfall Strike, svět se baví uměním dvojice Williamsů a celé skupiny Nitro Circus, která je taktéž na přiloženém videu. I přes zmíněná omezení jsou vznášedla povedená, že?

Druhé Destiny si můžete pořídit na Xzone.cz. Pokud váháte, můžete se o kvalitách hry přesvědčit v naší recenzi

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama