Battlefield 1 se brzy dočká nového režimu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield 1 se brzy dočká nového režimu

Battlefield 1 se brzy dočká nového režimu

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 10. 2017 10:03
Reklama

Battlefield 1 se dočkal už dvou rozšíření, letos v prosinci by mělo dorazit třetí s názvem Turning Tides. Ještě předtím se ale majitelé hry dočkají dalšího velkého updatu, který do hry přidá nový režim s názvem Operation Campaigns. Ten se měl původně objevit už v říjnu, na jeho vybroušení ale vývojáři nakonec potřebovali více času. Jak bude konkrétně fungovat?

Operation Campaigns je v zásadě spojením dvou operací, čekají vás tedy skutečně rozsáhlé a dlouhé boje, na druhou stranu je tu však příslib unikátních odměn. První taková kampaň spojí operace z posledního rozšíření In the Name of Tsar, tedy Brusilov Offensive a Red Tide. Zahrát si přirozeně mohou jen majitelé season passu nebo samostatného rozšíření.

Za úspěšné splnění kampaně dostanete jak speciální Battlepack, tak i zápis do Codexu. Jednotlivé kampaně budou časově omezené, dokončit je ale můžete, kolikrát chcete. Další plánovaná kampaň propojí operace ze základní hry, a sice Iron Walls a Conquer Hell. Další budou následovat v průběhu příštích měsíců.

V následujících dnech také proběhnou oslavy patnáctého výročí existence série Battlefield. Pokud se mezi 12. a 16. říjnem přihlásíte do hry, máte šanci získat unikátní psí známku a účastnit se časově omezených eventů. Prosincové DLC s názvem Turning Tides se zaměří především na námořní bitvy a těšit se můžeme třeba na Zeebrugge nebo Gallipoli. Novou hratelnou frakcí budou britští Royal Marines.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama