Filmové Star Wars v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmové Star Wars v novém traileru

Filmové Star Wars v novém traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 10. 2017 07:44 8
Reklama

Filmovým trailerům se na našich stránkách věnujeme spíše sporadicky, svět stříbrného plátna a her je však v poslední době čím dál tím více provázán a platí to pochopitelně i pro univerzum Hvězdných válek, jež nás letos potěší hned dvakrát.

V polovině listopadu se mohou fanoušci těšit na Star Wars Battlefront II z produkce EA (k předobjednání na Xzone) a o měsíc později pak do kin přijde v pořadí již osmá epizoda s podtitulem Poslední z Jediů. A právě ta se nám dnes prezentuje novým trailerem.

Tomu zdánlivě nechybí nic podstatného, naopak bychom vás ale mohli varovat před tím, co ukázce možná přebývá. Sluší se zde totiž dodat opatrné varování před spoilery. O nic zásadního se jistě nejedná, nicméně sám režisér Rian Johnson ještě před vydáním ukázky před jejím zhlédnutím varoval, nicméně následně svůj názor změnil. Ale kdoví – ukázka může mít za cíl kupříkadu jen prosté zmatení a představení slepých příběhových nitek.

Každopádně pokud se chystáte jít do kin zcela nedotčení, tak určitě víte, co (ne)máte dělat. Všechny ostatní zveme na ukázku níže přiloženou:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama