Nový Mario ukazuje hrátky s čepicí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Mario ukazuje hrátky s čepicí

Nový Mario ukazuje hrátky s čepicí

David Plecháček

David Plecháček

9. 10. 2017 15:35 5
Reklama

Opakovaně jsme u Super Mario Odyssey připomínali, že vedle samotného Maria bude hrát klíčovou roli i jeho červená čepice. Nový trailer od Nintenda náležitě ukazuje, co všechno s ní bývalý instalatér dokáže.

Čepice výrazně ovlivní to, jak se Super Mario Odyssey hraje. Jednak s její pomocí může hlavní hrdina dosáhnout míst, o nichž se bez ní pokoušel marně, také s ní může rozdat pár ran, ale především s její pomocí může ovládnout nepřátele, kteří mu následně pomohou.

Osedlat se dá nepřátelská raketa, Koopa Troopové, ale také taxík, blesk nebo tank. Jak už to tak bývá, fantazii se v Mariovi meze nekladou a herní svět najednou díky čapce vypadá jako plný nejrůznějších možností, jak si v něm vyhrát.

Trailer ale ukazuje mnohem víc. Ukazuje speciální a poměrně detailní foto mód, nejrůznější minihry, ale také možnost hrát ve dvou na jednom Switchi za použití dvou Joy-conů. Pokud si chcete osedlat svého T-rexe, nezapomeňte si hru koupit, protože Super Mario Odyssey vychází už 27. října. Využít můžete nabídky společnosti Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama