Hackeři prolomili ochranu SNES
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hackeři prolomili ochranu SNES

Hackeři prolomili ochranu SNES

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 10. 2017 09:22 5
Reklama

Retro konzole Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System dorazila na trh teprve koncem září, šikovnější hackeři se již ale stihli každopádně postarat o to, že je na této konzoli možné rozchodit už i hry odjinud a pořízené třeba i neoficiální cestou.

Ta dobrá zpráva pro běžného uživatele tedy spočívá v tom, že po připojení konzole k PC za pomocí USB lze software konzole modifikovat tak, že je do ní možné posléze nahrávat i vlastní hry z původní éry SNES. A to samozřejmě platí i pro ty mimo standardní nabízenou knihovnu.

Na vlastní riziko (návod naleznete zde) se tak kupříkladu i vy můžete pustit do úpravy konzole tak, aby sloužila jako plnohodnotný emulátor titulů z dřívějších dob. Není třeba ale jistě dodávat, že úpravy podobného ražení jsou pokaždé rizikem. A pokud se v takovém případě něco pokazí, tak se ze zařízení může celkem urychleně stát pohledná retro cihla.

Pokud byste každopádně tento kousek hardwaru rádi viděli a ozkoušeli a dosud jste neměli tu možnost, tak zavítat můžete například na Xzone, kde je tato konzole k mání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama