Football Manager slibuje dynamickou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Football Manager slibuje dynamickou hru

Football Manager slibuje dynamickou hru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 10. 2017 12:14
Reklama

Tou největší novinkou letošního ročníku Football Manageru 2018 je dle předešlého videa jistá úroveň dynamiky, předminulý týden jsme se však ještě nedozvěděli, co to může znamenat v praxi. Nové video se už ovšem věnuje právě tomuto prvku a v detailu se tak dozvídáme o dalším souboru vlastností, kterými bude letošní ročník speciální.

Předně se dozvídáme o nutnosti dohlížet na atmosféru v kabině, od které se nutně musí odvíjet i výkon na hřišti. Každý nový manažer tak na začátku své kariéry dostane podrobné informace o týmu, z nichž lze vyčíst, kdo je typickým team lídrem a kdo kupříkladu dokáže ovlivňovat své okolí.

Co se děje v kabině se demonstruje i navenek a stejně tak mohou mít vliv i ambice jednotlivých hráčů.

A právě atmosféra v kabině je jedním z aspektů, ze kterých příslib oné dynamiky přímo vyplývá – co se děje v kabině se demonstruje i navenek a stejně tak mohou mít vliv i ambice jednotlivých hráčů. Tam může spadat například i touha prosadit se v A-týmu.

K tomu se přidává soudržnost týmu jakožto celku na hřišti a s tím spojené porozumění mezi jednotlivými hráči. Posledním prvkem dynamiky hry je nakonec ještě podpora managementu týmu. Ta v praxi znamená to, zda tým cítí mít pevnou oporu v zádech a zda jej naopak také umí sám podpořit.

Na všechny tyto aspekty oné dynamiky v týmu je přitom zapotřebí myslet i během vyhledávání nových hráčů. Nově tak bude zapotřebí poněkud komplexněji přemýšlet i nad tím, zda ten či onen hráč do týmu zapadne, či zda nebude sloužit jako nebezpečný klín.

Negativní atmosféra mezi hráči pak může vést nejen k prostým špatným výsledkům a vnitřním šarvátkám, ale nakonec může vyústit také v nedůvěru týmu v samotného hráče jakožto manažera. A to už pak může znamenat i možnou vzpouru.

Ti praví a nejzkušenější manažeři budou zkrátka muset sledovat dění v kabině a mimo hřiště opět o něco více. Další novinky pak každopádně slibuje tým Sports Interactive odhalit v nadcházejících týdnech, plná verze hry nicméně dorazí již za měsíc 10. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama