Blade Symphony zlepší Source a bude F2P
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blade Symphony zlepší Source a bude F2P

Blade Symphony zlepší Source a bude F2P

David Plecháček

David Plecháček

9. 10. 2017 09:03
Reklama

Ačkoliv se studio Puny Human pokusilo vetřít do mysli hráčů už před třemi lety se svou bojovkou Blade Symphony, že by se to nějak výrazně povedlo, to se říct nedá. Ale že si právě tato šermířská akce zaslouží vaší pozornost, dokládají i názory a hodnocení hráčů, které jsou veskrze pozitivní. Ale proč by nás teď měla zajímat tři roky stará hra?

Protože Puny Human neskládají zbraně a chtějí zabojovat o váš zájem znovu. Zatímco jindy by byla cena tím nejvýraznějších tahákem, nyní je to jen jeden z výčtu. Ale přesto může být pro někoho rozhodující. Od ledna příštího roku se totiž Blade Symphony přemění na free-to-play hru, kterou si bude moci zahrát kdokoliv, bez utracení byť ani jednoho halíře.

Blade Symphony je zajímavé také použitým enginem. O chod hry se stará Source, ve verzi, kterou všichni jistě znáte – z Portalu 2. Pokud sledujete naší právě vrcholící sérii Dohrajte s námi s Portalem, dokážete si plus mínus představit, jak titul dosud vypadal. Záměrně jsme ale použili slovo dosud, protože Puny Human v lednu přejdou na pokročilejší verzi známou z Counter-Strike: Global Offensive.

Protože se jedná o novější verzi, hra by měla být o něco stabilnější a ve výsledku i lépe optimalizovanou a měla by obstát i v soudobé konkurenci. Navíc své brány otevře i hráčům, kteří preferují Max nebo Linux. To jsou ale spíše drobnosti, po herní stránce je například mnohem důležitější nový level systém založený na zkušenostech, který hodnotí jak výhry z jednotlivých šermířských soubojů, tak ze zápasu jako takového.

Jestli Blade Symphony dosud kroužilo jen kolem vás, v lednu do něj budete moci naskočit – pokud vedle Macu a Linuxu vlastníte PC, jinde hra dostupná bohužel není. Rčení „za zkoušku člověk nic nedá“ zde od nového roku platí dvojnásob.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama