V No Man's Sky se mění ukládání hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V No Man's Sky se mění ukládání hry

V No Man's Sky se mění ukládání hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 10. 2017 11:30 6
Reklama

Další práce na původně možná snad až příliš ambiciózní sci-fi adventuře jménem No Man’s Sky pokračují a aktuálně tvůrčí tým Hello Games představuje další novinky. Ty se týkají obou zúčastněných platforem a přinášejí změny zejména do systému ukládání pozic.

Nově mají hráči na PC i na PlayStationu 4 k dispozici celkem pětici pozic, do kterých si mohou hry ukládat. Současné rozehrané dobrodružství se přitom automaticky přenáší do jedné z nich. Každá z těchto pozic navíc obsahuje dvě podřadné uložené pozice – jedna pro manuální ukládání hry, ta druhá pak pro ukládání automatické. Cílem je samozřejmě snaha o větší přehlednost a jednoduchost.

Další novinky aktualizace označené 1.38 se týkají například změny v atmosférách planet, což v praxi kupříkladu znamená, že živé planety nebývají tolik toxické a ty mrtvé mají naopak počasí podstatně divočejší.

Kompletní výčet novinek je pak k nalezení na webu hry, za pozornost ale rozhodně ještě stojí nedávná aktualizace jménem Atlas Rises, která do hry přidala řadu dříve slibovaných prvků a velkou spoustu těch stávajících upravila tak, že se hra rázem chová celkem odlišně. A ve finále pak můžeme už jen připomenout, že k mání je tento titul každopádně i na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama