V úterý začíná první Iron Banner v Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V úterý začíná první Iron Banner v Destiny 2

V úterý začíná první Iron Banner v Destiny 2

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 10. 2017 09:09 4
Reklama

Jestliže, podobně jako my, trávíte svůj volný čas v Destiny 2 a máte ještě v živé paměti první díl, určitě se už těšíte na spuštění eventu Iron Banner. Tato PVP událost přicházela v minulosti ve více méně pravidelných intervalech a měření síly s ostatními hráči bylo vždy odměňováno velice slušným a hlavně na pohled působivým vybavením. Vůbec první Iron Banner v Destiny 2 se blíží a my se můžeme podívat na změny, které přinese.

Brány eventu se otevřou 10. října v 11 hodin dopoledne našeho času a skončí v tu samou dobu o týden později. Hrát se bude režim Control, tentokrát však zapomeňte na plnění Bounties, jako tomu bylo v prvním díle. Jako u ostatních aktivit budete za absolvované zápasy sbírat tokeny, které následně směníte za odměny u Lorda Saladina. Narozdíl od prvního dílu bude v Iron Banneru tentokrát sjednocena účinnost zbraní jako v normálním Crucible, hráči tedy budou začínat na stejné startovní linii a k úspěchu jim pomůže jen jejich skill.

Ve zveřejněném tweetu od Bungie se můžete podívat na to, jaké sety zbroje se na nás chystají. O zbraních ale zatím bližší informace nemáme. Jisté je, že event budou provázet denní a sezónní Milestony, pravděpodobně i challenge. O sezónách bychom se měli více dozvědět 20. října na akci Twitchcon. Jak se vám změny v Iron Banneru líbí? A jste také tak nadšeni z podoby nových setů? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama