Ukázka Rogue Trooper slibuje velké zážitky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Rogue Trooper slibuje velké zážitky

Ukázka Rogue Trooper slibuje velké zážitky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 10. 2017 13:14 2
Reklama

O remasterované verzi Rogue Troopera jsme toho již napsali mnoho (a odkázat vás můžeme například na kartu hry), tým TickTock Games dnes každopádně vypouští do světa další ukázku, kterou navíc doprovází oznámení data vydání hry ve verzi pro Nintendo Switch.

Tam nakonec tento titul dorazí 17. října, tedy ve stejný den, kdy hra zamíří i na ostatní konzole a na PC. A nalákat ke koupi by mohla čerstvá ukázka, která představuje souhrn těch nejdůležitějších prvků hry.

Takzvaný 101 trailer začíná příslibem sci-fi příběhu, jež bude pojednávat o snaze ovládnout svět (a potažmo černou díru, která visí nad ním) na úkor ostatních frakcí a dosáhnout svého cíle. Tím je pomsta na těch, kteří jednotky geneticky modifikovaných a klonovaných vojáků v první řadě zradili.

Pouť hrou znamená projít třináctku explozemi a adrenalinem napěchovaných misí, ve kterých se hráči ocitají mezi mlýnskými kameny v podobě dvou znesvářených frakcí a kde nebude nouze o akci ani o povědomé lokace převzaté z původního komiksu.

Rogue Trooper navíc sází na zajímavý RPG systém, který spočívá ve sbírání biočipů po padlých spolubojovnících. Každý takový pak znamená přínos v podobě nových či vylepšených schopností.

Ukázka následně pokračuje odhalením trojice postav, jejichž um je možno těmito biočipy získat. Hlavní hrdina tak kupříkladu může vsadit na maximální palebnou sílu či na promyšlenější taktickou výbavu. Chybět poté v závěru nesmí ani ukázka multiplayeru, do kterého navíc dorazily i nové mapy.

Rogue Trooper toho zkrátka slibuje hodně a fanoušci originálu si tak mohou zavzpomínat i v aktualizované grafice. A vzhledem k tomu, že se v tomto případě jedná o pouhý remaster, tak ani cenovka není nijak přehnaně vysoká. To už ale můžete posoudit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama